Autofile julegavetips fra Lego!
Brian O'Connors R34 Skyline
Autofile julegavetips fra Lego!

Autofile julegavetips fra Lego!

Med noen uker igjen til jul er det kjekt med noen tips om du må skaffe julegave både til unge og gamle bilentusiaster.

Lego har et enormt stort utvalg av kjøretøy i sitt sortiment, men noen er mer interessante for oss bilfolk enn andre. Lego har tatt oss på alvor og har lagd masse kult vi kan bygge. Her har du fem forskjellige biler du kan la noen få gleden av å montere sammen i romjula.

1. 2 Fast 2 Furious R34 Skyline
Her kan du bygge legoutgaven av Brian O’Connor(Paul Walker) sin 1999 Nissan Skyline GT-R R34 kjent fra den andre filmen i The Fast And The Furious-serien. Pakken inneholder de karakteristiske dekalene på sidene, den store vingen og underglow. Det følger også med en figur av Paul Walker, slik at du kan gjenskape de ikoniske kjørescene om du vil.

2. Porsche 911 RSR
Drømmer du om å ha din helt egne Porsche 911 RSR banebil? Da har du muligheten til å smake litt på dette nå i Legos 1580-biters utgave. Settet inneholder en komplett cockpit med blant annet radaskjerm, aerodynamikk i form av blant annet en diger bakvinge og et dekalsett som gjenskaper den flotte liveryen til bilen.  

3. McLaren Formel 1
Har du blitt bitt av F1-feberen som kom i kjølvannet etter Netflix-serien «Drive to Survive» og kjeder deg i F1s vinterferie? Da har du noe å styre med her. I denne pakken kan du gjenskape enten Lando Norris eller Daniel Ricciardos MCL36. Kanskje ikke McLarens mest vellykkede bil, men den tar seg likevel godt ut på peishylla

4. Ghostbusters ECTO-1
Ectomobile, eller Ecto-1, ble kjent i filmen Ghostbusters fra 1984 og er opprinnelig en 1959 Cadillac ombygd av Miller-Meteor Company. Er du fan av disse filmene, er dette 2353-biters legosettet et must. Den har motor under panseret og plenty ekstrautstyr du finner i filmene.

5. The Fast And The Furious Dodge Charger
Er du enda ikke fornøyd etter å ha bygd Brians Skyline, kan du kaste deg på Dominic Torettos ikoniske 1970 Dodge Charger. I pakken finner du deler slik at du kan sette sammen en fungerende V8 med bevegelige stempler, den ikoniske superchargeren samt en wheelstand bar for å gjenskape scenen hvor Dominic kjører på bakhjula i den aller siste sekvensen av den første filmen.