Bildelekkasje – Slik ser 2025 Mini Cooper SE ut!
Bildelekkasje – Slik ser 2025 Mini Cooper SE ut!
Bildelekkasje – Slik ser 2025 Mini Cooper SE ut!

Bildelekkasje – Slik ser 2025 Mini Cooper SE ut!

Skal ha blitt avbildet under en fotoseanse i Los Angeles.

Den nye 2025 Mini Cooperen har allerede blitt vist under tung kamuflasje tidligere, men nå har vi endelig fått en titt på hvordan den ser ut under. Det er SpiedBilde som har fått tak i bilder av bilen fra en fotoseanse i LA.

 

Akkurat denne bilen er trolig en Mini Cooper SE. Akkurat som dagens SE kan man se det limegrønne S-emblemet i grillen, og ikke overraskende mangler den scoop på panseret, noe som ikke trengs da alt tyder på at bilen er helelektrisk. Ellers finner vi klassiske mini-designgrep som kontrastfarget tak og speil, den vide grillen de har brukt de siste årene, de runde lyktene, og et nesten uavbrutt 360 graders glassvindu.

Det er også gøy og kanskje litt uvanlig i henhold til dagens marked at bilen fortsetter å være to-dørs. Ellers kan man også legge merke til flushe dørhåndtak, og at de svarte skjermbredderne er borte. Sistnevnte har vært et designgrep på minier helt siden de kom tilbake på markedet. Designet er svært rent og ryddig.

 

Bakenden er også endret, med nye lys som i tillegg følger bakluken. Union Jack-utførelsen i baklysene er dog tilstedeværende. Den nye Minien forventes å lanseres i mai neste år, og komme for salg som 2025-modell. I følge Autoblog skal det komme både elektriske og bensindrevne utgaver av den nye generasjonen Mini Cooper.

Her er en kjapp snutt med bilen i full kamuflasje: