Dodge ordner opp etter at amerikansk forhandler snyter soldat for en Dodge Challenger SRT Demon 170
Dodge ordner opp etter at amerikansk forhandler snyter soldat for en Dodge Challenger SRT Demon 170
Dodge ordner opp etter at amerikansk forhandler snyter soldat for en Dodge Challenger SRT Demon 170

Dodge ordner opp etter at amerikansk forhandler snyter soldat for en Dodge Challenger SRT Demon 170

Soldaten var i tjeneste utenlands og oppdaget ved en tilfeldighet at forhandleren som han hadde kjøpt en Dodge Challenger gjennom hadde solgt bilen hans videre til en annen kunde.

Det har vært dårlig stemning i Challengermiljøet etter det ble oppdaget at en amerikansk soldat i aktiv tjeneste ble snytt for sin nye Dodge Challenger SRT Demon 170. Dodge-forhandleren Mac Haik Dodge i Flowood hadde fått inn bestilling av en slik Demon 170 i fargen F8 Green. Mac Haik har tidligere vært ute i hardt vær fordi de har hatt store påslag på bilene de solgte. Også soldatens bil ble solgt med et påslag på hele 50.000 dollar. Avtalen mellom Mac Haik og soldaten var at et familiemedlem skulle plukke opp bilen, da han var i Irak på tjeneste.

Problemene begynte da en annen Mac Haik-forhandler var blitt lovet en slik Dodge Challenger. De hadde solgt den bilen de hadde lovt vekk til noen som ville betale mer, og for å skaffe denne kunden en bil valgte de å selge soldatens Demon 170. Dette ble oppdaget ved en ren tilfeldighet via en facebookgruppe. Soldaten hadde scrollet på sin telefon og oppdaget plutselig at en svært fornøyd Challenger-eier hadde lagt ut bilde av hans nybestilte bil. De diskuterte frem og tilbake for å få bekreftet at dette var samme bil, og det skulle det dessverre vise seg at det var.  Da de ansatte i Mac Haik oppdaget dette fikk de beskjed fra ledelsen om å late som ingen ting. Lederen for Mac Haik Chrysler i Texas benektet at det noen gang var blitt bestilt en slik bil av denne soldaten.
Se en mer detaljert video om saken her:

På et eller annet tidspunkt ble lederen av Dodge, Tim Kuniskis, oppdaget dette tok han kontakt med både soldaten og forhandleren for å høre begge sider av historien. Utfordringen her er at dette skjedde etter at produksjonen av Challengeren hadde blitt avsluttet og at soldaten bestilte en modell spesielt til seg selv og ikke bare en som sto i butikken. Da det heller ikke fantes noen tilsvarende modeller slik soldaten hadde bestilt, tilbydde den andre kjøperen seg å levere tilbake bilen, dog med flere mil på telleren.

Da tok Dodge grep for å ordne opp i situasjonen. De hadde tatt vare på 40 eksemplarer av Dodge Challenger SRT Demon 170 for å gi til toppselgerne sine. Dodge ofret en av disse for å gjøre opp for den dårlige behandlingen soldaten hadde fått av Mac Haik. Problemet var at denne var sort, så noe arbeid måtte gjøres. De skal derfor sende den gjennom produksjonslinja på nytt for å få lakkert den i korrekt farge og satt opp til de spesifikasjonene soldaten hadde bestilt. Som et plaster på såret får han bilen til listepris og sparer dermed 50.000 dollar også. Helt til slutt skal de få Jay Leno til å overlevere bilen til soldaten i sin garasje. Her må vi virkelig applaudere Dodge for å stille opp når en av deres kunder havner i en slik situasjon.