“Dumbo” er til salgs med 1000 hk innabords
“Dumbo” er til salgs med 1000 hk innabords
“Dumbo” er til salgs med 1000 hk innabords

“Dumbo” er til salgs med 1000 hk innabords

Ønsker du en virkelig brutal Dodge Charger har du din store sjanse nå.

“Dumbo” var en ganske så trist Disney-film, men denne Dodge Chargeren kalt «Dumbo» er alt annet enn trist. For bak Destroyer Gray fargen og de stilige Hellephant dekalene, skjuler det seg en 1968 Charger med 426 Hemi Hellephant-motoren, som ble laget i 100 eksemplarer for noen år siden (dette er motor nummer 50 av de 100).

Den mektige Hellephant-motoren var en offisiell crate-motor fra konsernet med en pris på 29.995 dollar som ny, med en størrelse på 7-liter (426 kubikktommer) og med 1000 hk og 1287 Nm innabords. Den er matet til en Bowler Transmissions Stage II T56 Magnum 6-trinns manuell kasse som sender kreftene til bakhjulene.

Videre får du fjæring fra Magnum Force, Viking coilovers, Strange S60 bakaksel med 4,10 utveksling, Rushforth felger og Wilwood bremser. LED lys, TTi eksosanlegg og billet dørhåndtak fra Ringbrothers er noen av de øvrige detaljene utvendig, mens man innvendig finner grå seter, Mopar logoer på dørsidene og en unik midtkonsoll med tydelig Hellephant-merking.

Bilen selges av Mecum Auctions under deres auksjon i Las Vegas fra 10 til 12.november. Noen estimert pris er ikke oppgitt, men de få gangene en Hellephant-motor dukker opp til salgs går den for en god del mer enn nyprisen. Legg til en brutal Charger på kjøpet, så kan du begynne å regne på det, uten at det er mulig å forhåndstippe prisen.