Er elektrisk veteranbil fremtiden?
Er elektrisk veteranbil fremtiden?
Er elektrisk veteranbil fremtiden?

Er elektrisk veteranbil fremtiden?

Legacy EV har bygget en elektrisk 1932 hot rod!

I det øyeblikket jeg gikk inn på Legacy EVs stand på Sema Show og møtte Rob, så skjønte jeg at her lå det en historie. Et par dager etter Sema tok jeg den lange turen til Tempi, Arizona, hvor Rob har sitt lille firma. Like ved var en god location for en fotoseanse. Rob er av den typen man liker å møte. De gir deg masse tid og forklarer seg godt.

El-konvertering
Legacy EV er markedsledende innen ombygging til elektrisk. Firmaet kan tilby komplett integrerte el-drivlinjer og systemer fra ledende firma i markedet, sertifiserte El-bil opplæringsprogram, og designkonsultasjon for andre bedrifter verden over. Overgangen til elektrisk bil betyr ikke at vi må gi opp bilene vi elsker, eller de verkstedene vi stoler på, det skal sies. Med hjelp fra Legacy EV vil bilbyggere verden over kunne gjøre en overgang til elektrisk mulig, samtidig som de hedrer det gamle og tar vare på fremtiden i samme åndedrag. Nå som verden går over til elektriske kjøretøyer må bilverksteder få tilgang til både delene og kunnskapen som skal til for å reparere de batteridrevne kjøretøyene. For å hjelpe til med dette har Legacy EV ordnet med flere fullintegrerte el-konverterings kits, og har i tillegg ordnet et nettverk blant de beste produsentene som industrien har for å få laget nettopp disse. De fikser også med deler og byggesupport verden over.

Den rette kunnskapen
Denne bilen er en 1932-modell, og kalles «Project E». Det er bilen som Legacy selv bruker for å teste sine komponenter. Setupen på denne bilen gir Rob 300 hestekrefter og 2040 Nm dreiemoment. Det er ikke tvil om at klassiske elbil-konverteringer er her for å bli. Litt på grunn av dagens reguleringer, men mest fordi folk som Rob skaper den nye hot roden. Ikke for fremtiden, men han gjør det nå. Firmaet hans vil i tillegg gjøre at du også kan få alle delene og kundeservicen du trenger om du ønsker å gjøre det samme.