For dårlig trent, overvektig og for gammel
For dårlig trent, overvektig og for gammel
For dårlig trent, overvektig og for gammel

For dårlig trent, overvektig og for gammel

Clarkson poengterer at det er for fysisk utmattende å spille inn de særdeles populære spesialepisodene av etterfølgeren til «Top Gear»

I fjor annonserte Jeremy Clarckson at det nå nærmet seg slutten på det svært populære tv-programmet «The Grand Tour». Den siste spesialen er spilt inn og det vil komme på Amazons streamingtjeneste i løpet av 2024. I et intervju med avisa The Times har han nå forklart hvorfor. - Det er en enorm påkjenning å spille inn slike spesialer når du er dårlig trent, gammel og tykk. Vi har nå spilt inn en spesial i Sahara, og det finnes ikke noen hoteller der, sier Clarkson. Det hersker ingen tvil om at å campe i Sahara kan være slitsomt for selv en ung person, så er dette ikke alene årsaken for at det nå nærmer seg slutten. - Jeg har kjørt biler høyere enn noen andre og jeg har kjørt lenger nord med bil enn noen andre. Vi har gjort alt du kan gjøre med en bil. Da vi hadde planleggingsmøter om hva vi skulle gjøre videre, kastet folk bare armene i været, helt tomme for ideer, sier Clarkson.

Se de mest sjokkerende øyeblikkene fra The Grand Tour her:

Det virker også som utviklingen av nye biler også er en av årsakene for at den nå 63 år gamle herren finner det utfordrende å lage nye tv-programmer. Han poengterer at selv om kanskje elektriske biler er fremtiden for persontransport, så blir det heller dårlig tv. Han sammenligner elektriske biler med frysere og mikrobølgeovner, og poengterer at nyheter om slike biler egner seg bedre i trykt media enn på tv. Om du skulle savne briten for mye så kan du likevel se han på TV. Han er programleder i den britiske utgaven av «Vil du bli millionær?» og er snart klar for fjerde sesong i «Clarkson’s Farm», som handler om hans forsøk på å gjøre gården sin økonomisk bærekraftig i et England som stadig forandrer politikken sin slik at bøndene får det vanskeligere. I tillegg skriver Clarkson tre artikler i uka og driver ett bryggeri. Han er altså en særdeles opptatt mann, selv når han ikke lager tv-program.