Forbyr muskelbiler på Cars & Coffee i Texas etter villmannskjøring
Charger, Camaro og Mustang har ikke lov å komme på Cars and Coffee
Forbyr muskelbiler på Cars & Coffee i Texas etter villmannskjøring

Forbyr muskelbiler på Cars & Coffee i Texas etter villmannskjøring

Har du en Mustang, Charger eller Camaro kan du se langt etter å komme på Cars And Coffee i Texas.

Vi har vel alle sett videoklipp av Ford Mustanger som kommer ut fra en parkeringsplass med 90 graders vinkel og gasspedalen limt mot gulvteppet, i et forsøk på å imponere publikummet som står og ser på. Vi har vel alle også sett hvilke utfall det i de aller fleste tilfeller får. Det er en grunn for at det lages en masse memes om at Ford Mustang spiser folkemengder. Nå har det tatt av såpass i Texas at de ser seg nødt til å forby absolutt alle muskelbiler.
- På grunn av morgenens burnouts og rusing vil vi midlertidig utestenge alle Mustanger, Chargere og Camaroer. Vi ber om at dere samarbeider med oss for å redusere denne adferden. Hvis denne oppførselen fortsetter, vil vi bli tvunget til å gjøre arrangementer kun for inviterte, uttaler arrangøren på sin Instagramside.

 
 
 
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Coffee & Cars (@coffeeandcars)

Som forventet har noen stor forståelse for avgjørelsen, mens andre peker på at det ikke er bilene som er problemet, men sjåførene. Andre igjen peker også på at superbilene som dukker opp er like ansvarlig for gapkjøringen som foregår som de med muskelbiler. Uansett hva som er årsaken så har arrangørene identifisert de som lagde bråk og navngitt de til politiet, så får en se hvilken effekt det har på spølingen.