Hedin blir norsk importør av Corvette
Corvette kommer til Norge
Hedin blir norsk importør av Corvette

Hedin blir norsk importør av Corvette

Du vil endelig kunne kjøpe en helt ny Corvette i et norsk showroom.

Corvette har stått sterkt i Norge i flere tiår, som et symbol på pur frihet bak rattet. Den amerikanske sportsbilen har derfor vært en drømmebil for mange. Det har derimot vært forhandlermangel av Corvetter og du har vært avhengig av å enten få hjelp til import, eller importere selv.  Dette har nå svenske Hedin Mobility Group tenkt å gjøre noe med.

Hedin Mobility Group er et digert forhandlernettverk i Europa og har 800 slagssteder, representerer 45 merker og har over 12.000 ansatte. De er representert i land som Sveits, Ungarn, Slovakia, Tsjekkia, Tyskland, Belgia, Nederland, Sverige, England, Finland og Norge. De har nå lansert nyheten om at de vil bli importører av Corvette i Sverige, Finland og gledelig for oss - i Norge.
- Vi er utrolig stolte av å representere Corvette, et merke som er synonymt med amerikansk automotive excellence, i Sverige, Norge og Finland. Corvettes arv av ytelse, innovasjon og design passer perfekt med vår visjon om å gi våre kunder den ultimate kjøreopplevelsen, forteller administrerende direktør i Hedin Mobility Group, Anders Hedin, til Bilnytt som først meldte om saken.

Corvette og Cadillac midt i Oslo Sentrum
Hedin starter med salgssteder i Stockholm, Gøteborg og Malmø. Vi i Norge og Finland må derfor bare finne seg i å vente litt på vår tur. Hedin står bak flere Porsche-forhandlere og vil trolig benytte seg av det allerede eksisterende forhandlernettverket de har. Det er ikke så aller verst å gå blant 911 og Corvetter, så det kan jo bli en svært hyggelig butikk å gå i. Corvette-eiere vil dermed også kunne benytte seg av Hedins service-senter som ligger spredd utover store deler av Europa.
- Corvettes arv av ytelse, innovasjon og design passer perfekt med vår visjon om å gi våre kunder den ultimate kjøreopplevelsen, forteller Anders Hedin videre.

GM har i lang tid planlagt et Showroom for blant annet sin nye Cadillac Lyriq, som er en hel-elektrisk bil, midt i Oslo sentrum. Lokalene står klare, vegg i vegg med Lotus sine lokaler, men det er enda ikke helt avklart når du eventuelt kan spankulere i et Cadillac-showroom.