Hypp på 2010 Corvette med 60-talls utseende-ish?
2010/1963 Chevrolet Corvette
Hypp på 2010 Corvette med 60-talls utseende-ish?

Hypp på 2010 Corvette med 60-talls utseende-ish?

Bygget for å ligne på den ikoniske 1963 split windowen.

Den perfekte bilen for deg som ønsker en moderne bil med et, tja, klassisk utseende? Eller? Som du allerede har lest har Karl Kustom fra Des Moines, Iowa altså bygget om en 2010 Chevrolet Corvette Grand Sport med det de kaller et «split-window-style» karosseri. Bilen har en kompressormatet 6,2 liters LS3 V8 paret med en sekstrinns automat. Kompressoren er en Edelbrock E-Force Supercharger, med en limited-slip diff, Z06 felger, Nitto-dekk med røde striper, head-up display, elektriske seter, touchscreen navigasjon, Bose stereo, dual-mode eksosanlegg og automatisk klimaanlegg.

Bilen ble kjøpt i 2021, og har kun 1968 miles på telleren. Men det mest interessante her er jo selvfølgelig karosseriet. Det er laget i fiberglass med et custom stinger-style panser, ny front, ny bakende, nye quarter panels, og selvfølgelig den famøse splitten i vinduet bak. Taket er avtagbart for dem som ønsker seg litt vind i hyssingen, og de ikoniske doble baklyktene er selvfølgelig på plass, samt fire lekre eksosstusser for å avslutte galskapen.

Felgene er på 18 tommer foran og 19 tommer bak, og bilen har fått montert uavhengig understell med traction control. Innvendig finner vi igjen mye av det moderne, med bøttestoler og armlene trukket i bilens farge. Selvfølgelig får du et eget Karl Kusom-emblem også. Er dette noe du kunne tenke deg så er det bare å hive seg rundt. Bilen går på auksjon hos Bringatrailer og avsluttes torsdag 18. oktober! Løp og kjøp!