Jeep Wrangler for hele kompisgjengen.
Dette er brutalt!
Jeep Wrangler for hele kompisgjengen.

Jeep Wrangler for hele kompisgjengen.

For en relativt billig penge får du plass til 9 av dine beste venner, og kommer deg frem overalt.

Hvem har vel ikke ønsket seg en åpen offroad-limousin? Om du er rask kan du nå skaffe deg denne snodige, men dog så beintøffe doningen. Bilen er en 2001 Jeep Wrangler Sport, og de siste tre årene har den undergått store modifiseringer.

Naturligvis er rammen forlenget sammen med karosseriet som når rommer seks dører. Det er seteplass for ni folk, og en svært passende Jurassic Park-inspirert vinyl-wrap. Motoren er en 6-liters GMC V8, paret med en 4L60E firetrinns automatkasse og Dana 60 aksel både foran og bak. Rammeløftet er på tre tommer, og det er montert 20 tommere på 46 tommer Mickey Thompson-dekk.

Bilen ble modifisert av Low Range 4x4 of Wilmington i North Carolina, og I tillegg til nevnte modifisering har de fått på plass en matchende rød canvas top, LED-bjelke i front, ettermarked-fangere med integrert lys og breddere. Skivebremser finnes på alle fire hjul, og 8 tommers fjærer hele veien rundt.

Innvending finner du bøtteseter, med flere rader bakover i hvitt og blått skinn. I nakkestøttene er det sydd inn dinosaur-skjeletter og instrumentene er digitale. Air Condition er på plass, og for de gangene du heller skal cruise rundt i byen i stedet for å lete etter dinosaurer kan du rocke opp Sony-spilleren med bluetooth som er koblet til et sett Lamphus SoundAlert-system. Da snakker vi partyvogn!

Er dette bilen for deg så begynner det å haste, for auksjonen på Bringatrailer går ut allerede om en dag. Prisen er faktisk ikke så avskrekkende som man først skulle tro, så vi mener selvfølgelig at her er det bare å løpe og kjøpe!