«Jeg kjørte 275 km/t med en Porsche»
«Jeg kjørte 275 km/t med en Porsche»
«Jeg kjørte 275 km/t med en Porsche»

«Jeg kjørte 275 km/t med en Porsche»

President Joe Biden liker biler og delte noen av sine erfaringer på Conan O’Brien sin podcast.

President Joe Biden er glad i biler og er eieren av en 1967 Chevrolet Corvette Convertible med 327 V8. Den har han hatt mye glede av, og da han nylig var gjest på podcasten til Conan O’Brien kalt “Conan O’Brien Needs a Friend,” kom han inn på at han har prøvde bilen på den private testbanen til Secret Service.

Han fortalte at han tok Corvetten til 132 mph på testbanen (212 km/t):

They take me out to the Secret Service test track, which is an old runway. I got my Corvette up to 132 mph. It’s only a 327.

 

Biden forteller også at Jay Leno en gang tilbød seg å kjøpe Corvetten for 144.000 dollar. Et bud som Biden avslo. Presidenten har vært med på Jay Leno’s Garage med den grønne Corvetten.

Biden nevner også at han kjørte 171 mph med en Porsche på testbanen (275 km/t) til Secret Service. Biden nevner ikke hvilken Porsche det er, så her blir det bare spekulasjoner om hvilken modell det kunne vært, siden Porsche har såpass mange modeller som klarer slike hastigheter.

Biden nevner også sine erfaringer med elektriske biler, og forteller at han har prøvd en elektrisk Ford Bronco.

“Oh and by the way, I drove one of those big Ford Broncos, electric. 4.9 seconds. Mine is 5.2,” forteller Biden idet han sammenligner tiden med hans 1967 Corvette.

En elektrisk Bronco er så langt ikke på markedet, men Biden kan ha prøvd en restomod-utgave med elektrisk drivverk eller en prototype av en kommende ny elektrisk Bronco.

Mer interessant er det kanskje at Biden nevner den nye kommende elektriske Corvette C8, og forteller at den vil gjøre 0-60 mph på 2,9 sekunder. Dette er nok imidlertid konservativt, da alle forventer at en slik modell vil gjøre 0-60 mph på rundt 2 til 2,5 sekunder.

Du kan se klippet med Joe Biden her:

https://www.youtube.com/watch?v=kh-Y9epzhvs