Ken Block kjører fletta av gatene i Vegas, nå i elbil!
Ken Block kjører fletta av gatene i Vegas, nå i elbil!
Ken Block kjører fletta av gatene i Vegas, nå i elbil!

Ken Block kjører fletta av gatene i Vegas, nå i elbil!

Den famøse Yoube -serien har blitt helelektrisk med sin Audi «Hoonitron».

Ken Block bør være et kjent navn for folk med bilinteresse og tilgang til internett. De siste drøyt 10 årene har han laget noen helt spinnville gymkhana-videoer med like spinnville biler. Nå har han inngått samarbeid med Audi, og den nye elbilen «Hoonitron» er stjernen i den nye filmen: Electrikhana: High stakes Playground.

Se filmen her:

 

Audi har gått all-in med «Hoonitron», som soleklart er et nikk i retning kanskje deres mest elskede bil gjennom tidene. Audi Quattro S1. De to motorene er lånt fra Audis Formel E-program, og hver av dem har et dreiemoment på 3000 Nm! Det holder i massevis for å spinne rundt i gatene i Las Vegas.

Med S1 Hoonitron har vi laget noe helt banebrytende hos Audi. Å utvikle en helelktrisk prototype med disse unike egenskapene som Ken Block behøver var en stor og utfordrende prosess som hele vårt team reiste seg og ordnet. Det er flott å se at “Vorsprung durch Technik” blir presentert i et helt nytt miljø. Oliver Hoffmann – Member of the Board for Technical Development hos Audi AG.

I videoen ser vi Block kjøre backwards entry på Las Vegas Strip, spinne i et hotell og røyklegge hver en severdighet i byen. Audi har ikke akkurat lugget på latsiden når det gjelder markedsføring heller, for produktplasseringen må kunne kalles brutal her. Blant annet får vi se en 1989 Audi 90 IMSA GTO, en 1988 Audi 200 Trans Am, 1987 Audi Sport Quattro S1 Pikea Peak, 1984 Audi Quattro Gruppe B A2, Audi R8 LMP og en Audi R18 e-tron Quattro fra Le Mans. Vi får også en kjapp cameo av den legendariske Tom Kristensen.