Lyst på nytt stuebord?
Lyst på nytt stuebord?
Lyst på nytt stuebord?

Lyst på nytt stuebord?

Nå har du sjansen til å skaffe deg et heller spesielt et.

Endelig kan du pryde stua di med en vaskekte V8-motor fra en Porsche. Denne motoren er til salgs i California og består av en M28 Porsche-motor. Disse ble levert i Porsche 928 og er en helaluminiums V8. I 1977 var denne motoren på 4,5 liter, hadde Bosh K-jetronic innsprøytning og produserte 237 hestekrefter. I løpet av bilens 18 års produksjonstid økte slagvolumet til 5,4 liter og effekten til 345 hestekrefter.

Motoren som her er brukt har ingen interne deler og består av blokk, to topper, innsug og eksos. Motorblokka er lakkert blå, som står godt mot de hvite toppene. De er igjen prydet med Rothmans-dekor under Porsche-logoen. Glasset på toppen er 96x86cm og selve glassplata er 48cm over bakken. Midt i glasset er det skjært ut slik at selve innsugsdelen av motoren stikker opp, en ganske morsom detalj. Selve glasset er holdt oppe av det som ser ut som fire ventiler med gummipadding på. Selve bordet står på seks hjul under, slik at du kan flytte på det.

Om du ønsker å kjøpe bordet som nå auksjoneres bort på Bring A Trailer så må du by før søndag, når auksjonen går ut. I skrivende stund ligger budet på 1055 amerikanske dollar, eller drøyt 10.000 norske kroner.