Max Verstappen selger bil
Max Verstappen selger bil
Max Verstappen selger bil

Max Verstappen selger bil

Den er «morsom å kjøre» ifølge Formel 1 mesteren.

Max Verstappen er regjerende verdensmester i Formel 1, og leder også årets mesterskap i skrivende stund. Han er ikke mannen som stiller opp på alt av PR og reklameoppdrag, og trakk seg også fra Drive to Survive serien på Netflix da han følte den prøver å skape rivalisering som egentlig ikke eksisterer.

Derfor er det gledelig å se at Honda har fått med seg Verstappen når de nå introduserer en virkelig «Limited Edition». Det dreier seg om Honda E Limited Edition, som bare skal selges i 50 eksemplarer i Europa. Det som skiller bilen fra en vanlig Honda E er for det første fargen, som heter Premium Crystal Red, og som kun vil finnes på denne spesialmodellen. Så er det en del detaljer som er utført i kontrasterende sort, hvor man også finner 17-toms felger unike for Limited Edition modellen. Bilen kommer for øvrig kun med den høyeste utstyrspakken for Honda E som heter Advance Trim.

I forbindelse med Emilia Romagna Grand Prix (som gikk av stabelen på Imola-banen i April), ryddet Verstappen plass i kalenderen for å kjøre Honda E Limited Edition gjennom gatene i Dozza som ligger nært banen. Han var (kanskje ikke så overraskende) svært begeistret over den elektriske småbilen: "The Honda E Limited Edition is simply lovely. It has funky looks, a compact design, and is fun to drive. It's a great electric urban vehicle."

Noen lengre avhandling fikk man ikke, men samtidig er det ikke hver dag Verstappen gir sin godkjenning til en vanlig bilmodell. Det som vel er synd, er at Honda ikke fikk muligheten til å lage en Verstappen Edition, som garantert ville blitt et stort samleobjekt. Kanskje neste gang?