Nå selger Rolls-Royce denne for en halv million
Nå selger Rolls-Royce denne for en halv million
Nå selger Rolls-Royce denne for en halv million

Nå selger Rolls-Royce denne for en halv million

Er du gentleman og ønsker å kose deg etter bilturen, så har Rolls-Royce svaret.

Det finnes etter hvert utrolig mye ekstra utstyr man kjøpe til bilturen. Fra billige eksterne koppholdere til under hundrelappen, til ulike setetrekk og sportslige karbondetaljer. Det er stort sett bare fantasien som setter grenser, men for den som liker det gode liv og oppfatter seg selv som en gentleman, så har Rolls-Royce laget en skikkelig godbit.

Det handler om Rolls-Royce Cellarette: En håndlaget whisky og sigarboks. Cellarette har opprinnelig blitt brukt for å beskrive et oppbevaringsskap for vin og sprit, og det kan da også Rolls-Royce sitt gjøre, men lagrer i tillegg sigarer.

Boksen er del av Rolls-Royce sin Connoisseur’s Edition linje, og holder naturlig nok skyhøy standard. Noe det da også bør gjøre med en startpris på £40.750, eller sånn cirka 460.000 kroner. Til den prisen får du et polert aluminium-chassis, kledd i Rolls-Royce Havana-skinn, komplett med et Obsidian Ayous Open Pore finer-serveringsbrett med Spirit of Ecstasy innlegg. Det vil se bra ut i din bil, men det vil se enda bedre hvis du tar det med deg inn etter kjøreturen og setter det på bordet framfor måpende gjester.

Når du åpner skapet skinner et varmt lys, samtidig som de ulike delene avsløres i mekanisk stil, inkludert glassene som roterer ut og mot deg. De har fått innpreget RR-monogrammet, og man ser også flaskeholderen kledd i Armagnac-skinn. Selve flasken holdes på plass magnetisk av en holder i polert aluminium.

I motsatt ende finner man en humidor for sigarene, hvor de koser seg omgitt av spansk sedertre, mens et hygrometer passer på at humidoren holder den rette fuktigheten. Siden ingenting er overlatt til tilfeldighetene ligner hygrometeret på en klassisk Rolls-Royce klokke. På hver side av humidoren holdes to mindre containere på plass magnetisk. Den ene inneholder en sigarkutter og en aldeles nydelig lighter (laget av S.T.Dupont i Paris) inngravert med The spirit of ecstasy, og den andre et askebeger.

Hva venter du på? Løp og kjøp!