Nå tilbyr Dodge denne folien til din Challenger
Slik kan din Challenger bli
Nå tilbyr Dodge denne folien til din Challenger

Nå tilbyr Dodge denne folien til din Challenger

Paint Chip Car er stikkordet for den som ønsker å skille seg ut blant alle nye Challengere.

I 1970 viste Plymouth fram en ‘Cuda lakkert i alle 25 farger som var tilgjengelig på 1970 Barracuda. Det ble en oppsiktsvekkende bil, komplett med zoomie headers og wheelie bar, og den ble kjent som Paint Chip Car.

Plymouth er forlengst historie, men Dodge er fortsatt i god helse, og Challenger (som debuterte som søskenmodellen til Barracuda for modellåret 1970) kommer stadig i heftige spesialversjoner for å markere slutten av produksjonen i 2023. Under Dodge’s Speed Week event i august viste man fram en ny Challenger lakkert på samme måte som den berømte 1970 ‘Cuda Paint Chip Car, og reaksjonen lot ikke vente på seg. Dette syntes folk var tøft.

Dodge var forberedt på en slik reaksjon, og nå tilbyr de for en begrenset periode et folie-kit for Challenger med den spesielle Paint Chip looken. Til forskjell fra 1970 er man nå nede i 14 farger, men det ser fortsatt oppsiktsvekkende ut. De 14 fargene heter fra fronten og bakover: Plum Crazy, Frostbite, B5 Blue, Sublime, F8 Green, Go Mango, Sinamon Stick, Octane Red, TorRed, Triple Nickel, Destroyer Grey, Granite, Pitch Black, og White Knuckle.

CG Detroit lager vinylsettet som koster 3700 dollar, og Dodge anbefaler at folien "requires professional installation" av 3M-sertifiserte fagfolk. Settet passer alle nye Challengere siden 2008 (inkludert widebody-biler), og i motsetning til den originale ‘Cudaen som bare var lakkert på en side (det var også bare zoomie headers på en side og en wheelie bar) fordi bilen bare skulle fotograferes fra en vinkel, så dekker Dodge sin nye folie begge sider av din Challenger. Løp og kjøp!