Når en vanlig Corvette C6 blir for kjedelig: Vetter Slash kan bli din!
Når en vanlig Corvette C6 blir for kjedelig: Vetter Slash kan bli din!
Når en vanlig Corvette C6 blir for kjedelig: Vetter Slash kan bli din!

Når en vanlig Corvette C6 blir for kjedelig: Vetter Slash kan bli din!

Det er kanskje ikke så enkelt å se, men denne bilen er bygd på en Chevrolet Corvette C6!

Det er ingen tvil om at denne bilen kommer til å gi deg oppmerksomhet om du sklir gjennom bymiljøet i de norske storbyene. Du vil også være den eneste som har en slik, i og med at det knapt nok finnes noen av de i verden. Bilen er bygd av Mike Vetter, som tidligere har bygd blant annet en bil kalt Extra-Terrestrial Vehicle. Vi skal ikke gå inn på den, men om du er nysgjerrig har Mike bygd mange slike biler.

Den siste kreasjonen er da altså bilen han kaller for «Slash», som du nå kan få kjøpt på eBay til den fine sum av 115.000 amerikanske dollar, eller 1,2 millioner norske kroner om du vil. Bilen er opprinnelig en Chevrolet Corvette C6 med LS2 V8 på rundt 400 hestekrefter og en tilhørende original automat. En original Corvette C6 med det oppsettet sprinter fra stillestående og opp til 60mph på 4,2 sekunder. Om en ser bort fra dette, er det lite som avslører at det er en Corvette du egentlig ser på. Alle panelene på bilen er bygd og formet av Vetter og det er et poeng for firmaet hans at bilene er skikkelig bygd.
-  Det utvendige glassfiberskallet festet til en ramme av stålrør på innsiden av karosseriet som er sveiset til chassiset. Dette gir en fabrikktilpasning og finish uten noen løse deler, ingen knirking eller risting, står det i annonsen på eBay.

Bilen er full av spesielle løsninger og detaljer. Blant annet så er dørene hengslet i bakkant og løftes opp som på en gammel Lamborghini, bare motsatt. Det er montert et sett 20 toms hjul som er lakkert i samme farge som bilen. Innvendig er det også gjort store endringer. I midtkonsollen står en stor skjerm som fungerer som en infotainment-stasjon, mens det er satt inn et digitalt instrumentpanel bak rattet. Det er blåtanntilkobling og navigasjon i bilen. Setene er i skinn med ruter sydd i senteret, med røde detaljer. Det er også gjort plass til bagasje i bagasjerommet. I motorrommet er ting mer tydelig Corvette enn på resten av bilen, uten at det nødvendigvis er noe negativt.

Dette er nok ikke en bil for alle, men kanskje noen vil ha sin helt egen «Batmobile»?