Nye Abarth 500 EV avslørt!
Nye Abarth 500 EV avslørt!
Nye Abarth 500 EV avslørt!

Nye Abarth 500 EV avslørt!

Bilen skal egentlig ikke presenteres før om 2 uker.

I følge Carzturbo sin Instagram-konto skal de ha sett og knipset noen bilder av den nye Abarth 500 EV under en filminnspilling i Italia. Bilen skal egentlig ikke vises før 22.11, men her er den altså. Det er ingen tvil om at bilen ser ganske så raff ut, samtidig som den viderefører de klassiske designtrekkene og stilen som 500en er kjent for.

Her er Carzturbo post fra innnspillingen:

 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 

Et innlegg delt av @carzturbo

Abarth kommer tydeligere frem med store bokstaver i front, og under ser man en smekker fanger med moderne honeycomb-utforming, samt ei lita hvit leppe helt i bunn. Det sportslige uttrykket fortsetter på felgene med den prominente skorpionlogoen i midten. Vi noterer også svarte speil, grafikk langs siden og sporty sideskjørt og Abarth-logo på bakskjermen.

Carzturbo har også en video av bilen I aksjon:

 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 

Et innlegg delt av @carzturbo

Abarth selv har sagt lite om bilen annet enn at den vil bli presentert om et par ukers tid. Det de dog har sagt er at den vil bli «Mer Abarth enn noen gang». Noen vil kanskje himle med øynene av det utsagnet, ettersom at bilen er, som navnet tilsier, elektrisk. Det som er helt sikkert er at den blir raffere enn den originale Fiat 500 EV, som har en frontmontert el-motor på 94 eller 118 hestekrefter. Det blir interessant å se hva Abarth får ut av den lille godbiten, og tallene får vi trolig om snaue to uker.