Offisielt bekreftet: Elektrisk Corvette kommer!
Offisielt bekreftet: Elektrisk Corvette kommer!
Offisielt bekreftet: Elektrisk Corvette kommer!

Offisielt bekreftet: Elektrisk Corvette kommer!

Først ut er imidlertid en hybridversjon med trekk på alle fire hjul som kommer allerede neste år.

Mandag 25.april 2022 ble en merkedag i Corvette-historien. Den startet med at GM president Mark Reuss på sin private Linkedin profil la ut en erklæring om Chevrolets planer for Corvette i årene som kommer, inkludert en video av en Corvette C8 med kamuflasje under testing i snøen med trekk på alle fire hjul. Da snakker vi om en hybrid hvor bakhjulene sannsynligvis drives på vanlig vis med kreftene fra V8-motoren, mens en elmotor driver framhjulene. Denne hybriden vil komme allerede til neste år, mens en helelektrisk versjon kommer litt senere. 

 

 

Det offisielle budskapet i teksten til Reuss ble så bekreftet senere på dagen på Chevrolets offisielle Twitter-kontor, hvor det kort og godt stod: BREAKING: An electrified Corvette will be available as early as next year and a fully electric version to follow. Stay tuned for more.

Dermed vil man fra neste år kunne velge mellom Corvette med V8-motor og en hybrid-versjon med elmotor og 4x4 i tillegg, mens man litt senere (2024?) også vil kunne velge en helelektrisk versjon av den legendariske sportsbilen. Her blir det mye å velge i for Corvette-entusiasten i tiden som kommer.