RAM tar opp kampen mot Ford – Lanserte RAM 1500 REV under Superbowl
RAM tar opp kampen mot Ford – Lanserte RAM 1500 REV under Superbowl
RAM tar opp kampen mot Ford – Lanserte RAM 1500 REV under Superbowl

RAM tar opp kampen mot Ford – Lanserte RAM 1500 REV under Superbowl

RAM gjør narr av sine konkurrenter og kaller de premature.

Elektriske biler er det hotteste på markedet for tiden, selv om vi bensinhoder kanskje ikke liker det. Rivian lanserte sin RIT, GMC kom så med den vulgære Hummer EV, så fulgte Ford etter med sin F150 Lightning, samt at Tesla har presentert sin futuristiske Cybertruck, som etter planen skulle vært på veien for en par år siden. Nå er det RAM sin tur. De presenterte under nattens Superbowl sin nye RAM 1500 REV.

Typisk for store pickuper så skal også RAM 1500 REV bygges på en ramme. Den bygges på moderselskapet Stellantis ramme som kalles STLA. Den skal i teorien da kunne ha en rekkevidde på 800 kilometer.  Motorstørrelse og batterikapasitet har enda ikke blitt lansert, men Stellantis selv har gått ut med tall på rundt 800 kilometer på den aktuelle rammen bilen skal bygges på. Reklamen, som ble sendt under Superbowl, kan se her: 

 

RAM lanserte for en drøy måneds tid siden et konsept for hvordan en elektrisk RAM-pickup kunne se ut. Den var futuristisk i designet med en bakoverlent frontrute, spennende detaljer som uttrekkbar platt, brede bakskjermer og generelt en litt annen måte å tegne en pickup på(uten å gå helt Cybertruck). De som ønsket seg den utgaven ble kanskje noe skuffet da de så det offisielle designet på den nye pickupen til RAM. Den ser mer ut som en konvensjonell pickup, noe som trolig vil gjøre at den selger bedre enn det futuristiske designet på konseptet.

Det er ikke så mange bilder av den nye pickupen, men det finnes et interiørbilde som avslører at den trolig vil dele det meste av sin bensindrevne bror. Utvendig har de tillat å la seg inspirere av det typiske «RAM»-designet, men de har trukket inn typiske designtrekk fra moderne elektriske biler. Det vil nok bli debattert blant pickup-entusiaster hvorvidt dette er vellykket eller ikke.