Ser du hvilken bil denne skoen hyller?
Ser du hvilken bil denne skoen hyller?
Ser du hvilken bil denne skoen hyller?

Ser du hvilken bil denne skoen hyller?

Samlerne gikk amok, og alle 10 fargekombinasjoner ble utsolgt på en dag.

Puma lager ulikt sportslig tøy og sko, og har tidligere samarbeidet med Porsche, et partnerskap som i 2020 ble til en serie med 911-Turbo inspirert fottøy.

I 2022 er turen kommet for å hedre en av de mest ikoniske Porscher noensinne, og for veldig mange den mest legendariske av dem alle: 911 Carrera RS 2.7 fra 1972. For å feire 50-års jubileet valgte  Puma å lage en limited edition sko av sin Suede model, og man valgte å tilby skoen i de samme 10 fargekombinasjoner som Carrera RS 2.7 kunne leveres i. Hver av disse 10 har så blitt laget i 500 eksemplarer, som totalt gir 5000 par sko av denne modellen.

På venstre side av skoen står det Porsche skrift, på høyre side står det "Porsche 911 Carrera RS 2.7 Limited 1 of 500", og bakpå skoen står det en "RS 2.7" logo. På tungen finner man ett merke som gir kjøperen gratis adgang til Porsche-museet. To av fargekombinasjonene skiller seg ut. Den oransje og sorte var kun ment for Holland, og den hvite og sorte kun ment for Japan, og disse fikk Porsche-skriften på høyre side av skoen. Alt dette ble imidlertid av ren akademisk interesse, for da skoen gikk i salg 9.juni gikk samlerne amok. Alle 5000 par sko var utsolgt dagen etter.