Steintøff eller smakløs?
En C8 som vil skille seg ut i Corvette-mengden.
Steintøff eller smakløs?

Steintøff eller smakløs?

Ville du betalt mer for denne enn kommende Z06?

Det begynner etter hvert å strømme inn en del Corvette C8 til landet, noe som betyr at det blir stadig vanskeligere å skille seg ut fra mengden. Den samme problemstillingen gjelder selvsagt i enda større grad i USA, og der er det et marked for biler som skiller seg litt ekstra ut.

Hive Auto Group i San Diego, California, har nå til salgs denne 2020 Chevrolet Pandem Widebody C8 som en av deres «hand-selected inventory». Den har gått litt over 20.000 miles (32.000 km), og Pandem Widebody-kittet gjør at den ordinære Stingrayen ser langt bøsere ut enn kommende Z06. Pandem kittet inkluderer front splitter extension, sideskjørt, diffuser, gedigne hjulbuer som huser 19 tommere foran og 20 tommere bak, samt en gigantisk vinge bak.

Ellers finner man mye karbondetaljer, inkludert et karbontak fra Sigala Designs, pluss Borla eksosanlegg, luftfjæring og en frekk foliejobb i sort og gull. Det voldsomme visuelle inntrykket på denne Corvetten er kanskje ikke for alle, og de vil kanskje også bli skremt av prisforlangende på 158.998 dollar, eller sånn cirka 1,6 millioner kroner (som sannsynligvis er rundt det dobbelte av hva prislappen på nye Z06 blir). På den andre siden er det nok av folk som syns slikt er steintøft, og som har penger i massevis. Nylig ble en ombygd Corvette C8 fra Sigala Designs solgt for 180.000 dollar, så det er ingen tvil om at mange drømmer om en tøff ombygd C8.

Her en liste fra Hive Auto Group over options på bilen:

- 3LT

- Z51 Package

- Mag Ride

- Factory mufflers (still available)

- Air Ride Equipment w/ 3P management Custom air suspension and tank set up with hard lines

- Pandem Widebody kit

- LTMW / SOS Customz Widebody install and paint w/Full titanium hardware

- APR Performance Rear diffuser

- APR Performance Door handles

- C7 Carbon

- Front grille inserts

- Sigala Designs Carbon Roof

- LD97 3 piece forged wheels

- 19x9.5 front

- 20x12 rear

- Borla Exhaust Atak cat back mufflers with valves

- PPF on the head lights

- Golden State Auto Detail Ceramic coat over the wrap

- Premium Auto Styling Custom wrap