Superkontroversiell F40 vist frem i Tokyo
Superkontroversiell F40 vist frem i Tokyo
Superkontroversiell F40 vist frem i Tokyo

Superkontroversiell F40 vist frem i Tokyo

Verdens første Ferrari F40 som har både blitt «slammet» og utstyrt med widebody kit.

I dag under Tokyo Auto Saloon viste japanske Liberty Walk frem sitt siste prestisjeprosjekt. Custom-gjengen er allerede godt kjent for å «ødelegge biler på riktig måte», i form av supervulgære og svære body kits, gjerne på Lamborghinier, Ferrarier, McLaren, samt andre «top end» biler.

Her blir bilen presentert under Tokyo Auto Salon:

I år har de dog tatt det et steg videre. For det er verken en Huracan eller en F355 som har gått under kniven denne gangen, men heller en Ferrari F40! Bodykitet er i kjent Liberty Walk-stil av den vulgære typen, men kanskje overraskende nok mer raffinert enn mange av de andre settene de bruker. Her er det ikke bare bredda skjermer i front, men hele fronten har blitt bredere.

Pop-up-lyktene har blitt fjernet til fordel for større lykter som fort kan minne om de du finner på Ferrari F40 LM. Et nytt panser har de også laget, med mye større og flere luftinntak. Nye hjulbuer er fylt opp til randen med et sett svarte OZ felger, og sideskjørt gjør den allerede lave bilen enda lavere.

Apropos skjermutbyggere, så sjekk ut de bak på denne bilen! Her snakker vi bredde. Bakenden har heller ikke fått stått i fred, da den har fått seg en heftig diffusor, samt en vanvittig bakvinge, bare for å fullføre stilen totalt. Om noe er gjort med bilen motormessig er enda usikkert, men de vi vet er at body kitet nå kan kjøpes på Liberty Walks hjemmesider. Så sitter du på en F40 og ønsker å skille deg ut blant F40-kompisene dine, så vet du hvor du skal handle!