Veldig rosa Barbie og Maserati-samarbeid
Sukkersøtt i rosa og gult
Veldig rosa Barbie og Maserati-samarbeid

Veldig rosa Barbie og Maserati-samarbeid

Vi lever i snodige tider der det meste kan skje, men denne så vi ikke komme!

Man kan si seg meget overrasket over et samarbeid mellom lekedukken og popkultur-ikonet Barbie og den sofistikerte og gromme bilprodusenten Maserati. Resultatet av samarbeidet er … vel, ganske søtt? Bilen er naturligvis rosa. Veldig rosa. Fargen knytter seg rundt hele bilen, med små innslag av gule og sorte detaljer som kontrastfarger.

I tillegg til den rosa fargen får man også Barbie-logoen forseglet i toppstrøket av lakken på stolpen bak og på skjermen. Innvendig er bilen trukket i svart skinn med rosa kontrastsømmer, rosa midtkonsoll, rosa deksler og selvfølgelig Barbie-logoen i nakkestøtten.

Maserati utdyper om hvorfor akkurat denne bilen ble valgt ut av Barbie for å representere dukken deres:
- Grecale ble valgt ut av Barbie for å matche hennes multifasetterte livsstil som strekker seg mellom alt fra business-møter til glamorøse arrangementer.
Man skulle kanskje tro Barbie hadde plass til en MC20 til helgekjøring også, men det har det så langt ikke kommet noen nyheter om.

Mekanisk er ikke bilen noe forskjellig sammenlignet med en annen Grecale Trofeo. Det betyr at det er en 3-liters twin turbo V6 med 530 hestekrefter og firehjulsdrift. Det vil komme to versjoner som vil være mulig å kjøpe, men den andre er enda ikke vist. Ikke nok med det, men om du kjøper en slik bil vil du også støtte en god sak. Ifølge Barbie-eier Mattel Inc. vil 10 prosent av salget på disse bilene gå til Barbie Dream Gap-prosjektet, som er et globalt initiativ som samarbeider med andre frivillige organisasjoner rettet mot likestilling for jenter. Det blir produsert i alt to stykk av denne bilen, hvorav den første vil bli auksjonert bort på Neiman Marcus’ Fantasy Gift i Los Angeles.