Ukas bil – 2016 BMW M4
Johan og hans flotte M4
Ukas bil – 2016 BMW M4

Ukas bil – 2016 BMW M4

På forblåste veier på Fosen blåser Johan rundt i sin flotte BMW M4

På Fosenhalvøya i Trøndelag ligger kystbyen Brekstad. Et lite sted ubeskyttet for dårlig vær og vind. I Brekstad bor også eieren av denne ukas bil, nemlig Johan Grande, som til daglig jobber innen fiskeoppdrett og er bilentusiast på fritiden.  Johan ble motorinteressert tidlig og startet med lett-mc før han klatret opp i gradene og kjørte opp for bil. Han kjøpte da en BMW328i som sin første bil, delvis motivert av det gode miljøet BMW har i Norge. Drømmen om en showbil kom etter hvert snikende på og etter litt vurdering frem og tilbake mellom M3 og M4 bestemte han seg for at det var M4 han ville ha. Sparegrisen ble fylt opp og etter to års eierskap solgte han 328i’en og gikk til innkjøp av en 2016 BMW M4.
- Det var viktig for meg at det var en farge som virkelig syntes godt, som var lett å få øye på. Da endte jeg på denne rødfargen, også var det jobben å finne en med riktig utstyrspakke. Jeg ville ha skinnseter og skinnratt, forteller Johan.

Derfor elsker de BMW E30 M3!

Etter en periode med leting dukket det endelig opp det riktige objektet og plutselig var Johan den heldige eier av en flott ny M4. En flott todørs coupe med en 3 liters twin turbo rekkesekser på hele 430 hestekrefter, stappet med utstyr.
- Den har alt av styling tilgjengelig. Sideskjørt, frontleppe, diffuser bak samt spoiler. Jeg har også skrudd på spacere for å få ut hjulene mer og montert senkefjærer for å få bilen ned mot bakken. Den har også M-sport eksos samt ny downpipe og omprogrammert ECU med pops and bangs samt økt effekt til 560 hestekrefter, sier Johan videre.

Innvendig er M4 et virkelig flott sted å være, i typisk BMW-stil vender midtkonsollen mot føreren og deler av coupeen mellom fører og passasjer. Som nevnt litt tidligere ville Johan ha skinnseter og skinnratt for å øke følelsen av eksklusivitet inne i bilen. Startknappen, M1 og M2 knappene er rød i fargen for å matche bilens ytre, mens girkula har Johan fått demontert og lakkert svart for å ta igjen fargen på skinnet.

Fremover står nye felger, luftsenk og et stereoanlegg på ønskelista for forandringer på bilen.
- Jeg synes det utgjør mye med andre felger, men har ikke helt bestemt meg for hvilke felger jeg eventuelt skal ha. Jeg skal stille ut bilen på Stjørdal Motorshow nå til helgen og hadde et håp om at det skulle være i boks til da, men jeg får se hva jeg rekker. Det er hvert fall moro å stille ut bilen og dra litt på treff igjen, avslutter Johan.

Husk å legge inn din bil i Refuels garasje! Det kan du gjøre her.