Unik Chrysler PT Cruiser til salgs – Customperle på budsjett?
Unik Chrysler PT Cruiser til salgs – Customperle på budsjett?
Unik Chrysler PT Cruiser til salgs – Customperle på budsjett?

Unik Chrysler PT Cruiser til salgs – Customperle på budsjett?

Chrysler PT Cruiser er allerede en ikonisk bil. Om det er for de rette grunnene kan vel diskuteres, men her får du i alle fall noe ingen andre har!

Mange mener Chrysler PT Cruiser er noen av de fæleste bilene man finner. Andre mener at Chrysler har skapt en bil som man av flere grunner bør sette pris på. Uansett om du liker bilen eller ikke, så selges det i alle fall nå en svært ombygd PT Cruiser som om ikke annet kan kalles unik!

Ikke bare mye jobb bak lakken, men bilen kommer også med pinstripes.

Bilen selges på Ebay, og om du vil sikre deg bilen med en gang i stedet for å havne i en budkrig så kan du gjøre det ved å punge ut $44,500 dollar. Nærmere 474 000 norske kroner. Ikke bare er bilen stylet opp, men den kontroversielle hatchbacken er også bygget om til pickup! Ifølge en merking på bilen så ble den utstilt på SEMA i 2005. Virkelig et barn av sin tid, med andre ord.

To dører er altså fjernet til fordel for et håndbygget plan bak. Selger sier ikke noe om hvem som har utført jobben, men nevner at den todelte lakken er gjort av House of Kolor, og er en custom miks mellom kremhvit og oransje metallic. Som resten av bilen så faller den nok ikke i smak for alle, men den er i det minste unik!

Bilen har også fått seg ny kromgrill og sidepipes. Om disse er fungerende vites ei, men man kan tydelig se at den også har eksosstusser ut bak. Sidevinduene er i lexan, og det må nevnes at under ombygging måtte flere sikkerhetsfunksjoner droppes. Deriblant ABS, traction control og airbagger. Den har også en title som «rebuilt», som betyr at den trolig har vært skadet tidligere. Til tross for litt dårlig nytt her, kan det nevnes at bilen kun har gått 13 840 kilometer!

Interiøret kommer i matchende kremhvitt med oransje detaljer. Soltaket er nå låst fast, og du finner custom-sydde logoer i nakkestøtten. Pin stripes finner du også rundt om i bilen, og under det krommede planet er det innebygd kjøleboks, så er her det ingen grunn til å ikke ta med doningen på langtur! Om du i tillegg ønsker en matchende konebil i tillegg så kan du også legge inn bud på søsterbilen som er bygget i litt samme stil. En 2006 Chevrolet HHR. Løp og kjøp!